TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İlkin Aydın kararını açıkladı!

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yaklaşan olimpiyat öncesi konuştu. Yakın zamanda açıklanan 12+1 kişilik kadroda bulunmayan Simge Aköz ve İlkin Aydın hakkında Üstündağ, Habertürk’e açıklamalarda bulundu.

SİMGE AKÖZ ÇOK BÜYÜK EMEKLER VERDİ
“Milletler Liginde kadrolar 14 kişi oluyor ve 2 libero oynatabiliyorsunuz. Ama olimpiyatlarda 2 libero yok, tek libero ile gitmek durumundasınız. Tek libero ile gidince de koç, staff tercihini Gizem Örge’den yana kullandı. Simge de çok büyük emekler vermiş, çok büyük başarılara imza atmış bir isim.

Simge’nin kendisinin de bir açıklaması var. Sürekli hala takımın yanında ve takımla birlikte olduğunu, takım için en büyük destekçi olduğunu belirtiyor. Bu da takım olgusu için oldukça mutluluk verici bir olay.”

HAZIRLIK MAÇI İSTEĞİ
“Olimpiyat kafilesi çok erken, ayın 21’i akşam Paris’e hareket edecek. Temaslarımız var, bir hazırlık maçı da yapmayı düşünüyoruz.

İLKİN AYDIN KARARI
12+1 kişilik olimpiyat kadrosunda bulunmayan İlkin Aydın için başkan Üstündağ, “İlkin’in durumu biraz sıkıntılı gözüküyor ama 26 Temmuz’a kadar kadroda bir değişiklik söz konusu olacağı için Paris’e 14 kişiyle gidilecek.” dedi.

 

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir