CANLI | Fenerbahçe’de başkanlık seçimi! Ali Koç ve Aziz Yıldırım yarışıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü yeni başkanını bugün gerçekleştirilecek seçimle belirleyecek. Olaylı ilk günün ardından sandığa gidecek kongre üyeleri, Ali Koç ya da Aziz Yıldırım için oy kullanacaklar.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi

07:02 09 Haziran 2024

ADAYLARIN OY PUSULA RENKLERİ

Fenerbahçe’de Ali Koç’un sarı, Aziz Yıldırım’ın ise beyaz renkli oy pusulalarına sahip olacağı açıklandı.

07:01 09 Haziran 2024

BAŞKANLIK SEÇİMİ BUGÜN

Kongrenin ilk gününün ardından Fenerbahçe camiası bugün başkanını seçecek. Stadyuma girişler saat 09.00’da başlayacak. Kongre üyeleri ise saat 10.00’dan itibaren oy kullanabilecek.

Toplam 47 sandıkta üyeler oy verecek. Oy kullanma süresi 17.00’de bitecek. Ardından oy sayımına geçilecek.

07:00 09 Haziran 2024

CANLI YAYINDA BİR ARAYA GELDİLER

Fenerbahçe’de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Ali Koç’un canlı yayın teklifini kabul etti ve ikili televizyon karşısında bir araya geldi.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım, tüm Türkiye’nin takip ettiği canlı yayında birbirleri hakkında merak edilenleri yanıtladı.

İki isim tokalaşarak açtığı programı yine aynı şekilde noktaladı.

07:00 09 Haziran 2024

ALİ KOÇ’TAN TEPKİ VE ÇAĞRI

Aziz Yıldırım’ın stadyumu terk etmesi ve konuşma hakkını kullanmaması sonrası konuşan Ali Koç, açıklamalarda bulundu ve ‘televizyona çıkalım’ çağrısında bulundu.

Karşıma kaldırım çıksa dahi ona oy verirdim diyen pek çok sebeple eleştiren, kayıtsız şartsız beni ve arkadaşlarımı istemeyenlerin de ‘İyi ki adanmış’ demeleri en büyük arzumdur önümüzdeki 3 senede. Bunu yaparsak ‘Fenerbahçe çok başarılı ve bir ve bütündür’ demektir. Bugüne kadar 3-5 kişinin bildiği şeyleri altı yıl boyunca içime attığım konuları sizlerle paylaşacaktım ama ben mertçe savaşmayı, insanların gözlerine bakarak mücadele etmeyi, söyleceğim şeyleri söyleyeceğim insan burada olmadığı için ne kadarını söyleyebilirim? Bundan emin değilim. Biz devasa bir gücüz. Altı seneyi beraber geçirdik. Bana sorarsanız futbol dışında altı senenin geldiğimiz nokta iribariyle çok önemli mesafeler aldığımızı, özellikle finans ve stratejik konularda söyleyebilirim. Futbol dışında tüm takım branşlarında çok büyük başarılar elde ettiğimiz. Ezeli rakiplerimiz ezdiğimiz veya hiç onlarla yarışmadan devlet kulüpleriyle yarıştığımız branşlarda başarılar elde ettik. Biz Avrupa’nın batmaya yakın olan kulübünden bugün Jose Mourinho’yu getirecek duruma geldik. Bunları görmeyenler art niyetlidir.

Sayın başkan çok geç değil. Akşam istediğiniz yerde çıkalım. Haydi burada size muhtelif sebeplerden dolayı hakkınızın yendiğini savunabilirsiniz. Bize göre öyle değil. Bizi çok yere şikayet etmişsinizdir. Şimdi de emniyete şikayet etmişsinizdir. Fırsat bu fırsat. İsyorsanız akşam son kez yaptığım bu çağrıyla istediğiniz yerde buluşalım ve istediğini her şeyi söyleyin. Ben söylemek istediklerimi yüzünüze söylemek istiyorum.

06:59 09 Haziran 2024

STADYUMU TERK ETTİ

Daha sonra yapmak istediği konuşmayı gerçekleştiremeyen Aziz Yıldırım, “Burada Fenerbahçe’ye yakışır bir kongrenin olmasını istiyoruz. Yapılan seçim demokratik olmayan bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum, yarın oy atmaya geleceğim. Benim arkadaşlarımdan da isteyen kalır isteyen ayrılır. Hepinize teşekkürler.” diyerek stadyumdan ayrıldı.

Aziz Yıldırım sonrasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, “Kürsüye giderek bu yanlışa bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım bir sükunet ortamı yaratmıştı. Ali Bey’e yöneldim, elini sıktım. Divan’ın tavrının kavgaya yol açacağını söyledim. Ali Bey, ‘Gerekirse kavga edelim’ dedi.” şeklinde konuştu.

06:58 09 Haziran 2024

AZİZ YILDIRIM KÜRSÜYE GELDİ

Fenerbahçe Yöneticisi Erol Bilecik’in açıklama yaptığı esnada başkan adayı Aziz Yıldırım, kürsüye çıktı ve konuşma yapmak istedi.

O esnada Vefa Küçük, “Sayın Aziz Yıldırım, benden söz almadan konuşmayın.” dedi. Yıldırım ise “Ben alırım, ben alırım. Sen oraya seçilmeden oturdun!” şeklinde cevap verdi.

06:56 09 Haziran 2024

KONGREDE İLK GÜN OLAYLI BAŞLADI

Fenerbahçe’de Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın yarıştığı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı olaylı başladı. İki gün sürecek olan seçimin ilk gününde Vefa Küçük’ün kongreyi yönetmesi için seçilmesi sonrası Aziz Yıldırım itirazda bulundu.

Canlı Anlatım Özeti

  • ADAYLARIN OY PUSULA RENKLERİ
  • BAŞKANLIK SEÇİMİ BUGÜN
  • CANLI YAYINDA BİR ARAYA GELDİLER
  • ALİ KOÇ’TAN TEPKİ VE ÇAĞRI
  • STADYUMU TERK ETTİ
  • AZİZ YILDIRIM KÜRSÜYE GELDİ
  • KONGREDE İLK GÜN OLAYLI BAŞLADI

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx