Teamfight Tactics 15’inci setiyle yeni oyun dinamikleri ve bölgesel turnuva başlıyor

Teamfight Tactics Yeni Seti: K.O. Kolezyumu

Teamfight Tactics’in heyecanla beklenen yeni seti K.O. Kolezyumu, 15 Temmuz’da PBE sunucularında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 30 Temmuz itibarıyla ise tüm oyuncular bu yeni sete erişebilecek. Riot Games tarafından duyurulan K.O. Kolezyumu’nda, anime temalı şampiyonlar, benzersiz oyun mekanikleri ve çeşitli kozmetik içerikler yer alacak.

Yeni setle birlikte gelen en dikkat çekici özelliklerden biri de “Güç Takviyeleri” adındaki yeni oyun mekaniği. Oyuncular artık şampiyonlara güç kurabiyeleri kullanarak ek avantajlar sağlayabilecek ve bu sayede yeni oyun stratejileri deneyebilecek. Ayrıca, toplamda 120’ye yakın augment setiyle, yaklaşık 70’i tamamen yeni olan şampiyonlar oyuna ekleniyor.

Yeni setteki şampiyonlar, farklı temalar ve oyun tarzlarıyla dikkat çekiyor. Oyun içinde Ruh Dövüşçüsü, Yıldız Muhafızı, Kristal Hamle, Muhteşem Meka, Tayf, Savaş Akademisi, Güreşçi, Akıl Hocası, Mürettebat, Üstün Birlik, Teknik Ustası ve Canavar Terbiyecisi gibi birçok farklı sınıf bulunuyor. Her sınıf ve şampiyon, kendine özgü özellikler ve etkileşimler sunmaktadır.

Yeni setle birlikte gelen güncellemeler arasında, oyuncuların beğenisine sunulan yeni kozmetik ürünler de bulunmaktadır. Oyuncular, Chibi karakterler, arenalar, portal kostümlerine erişim sağlayabilecek ve ayrıca arena görünümleri ile strateji ustalarını kişiselleştirebilecekler.

Rekabetçi sahnede de büyük değişiklikler planlanıyor. TFT Pro Circuit (TPC) ile birlikte düzenlenecek yeni turnuvalar, dört farklı bölgede gerçekleşecek ve 2025 Ağustos’unda başlayacak. Ayrıca, TFT Open gibi yılın en büyük Teamfight Tactics etkinliği de Paris’te 768 oyuncunun katılımıyla gerçekleşecek. Etkinliğe dair bilet detayları ise yakında açıklanacak.

Teamfight Tactics’in heyecanla beklenen yeni seti K.O. Kolezyumu, oyunculara önümüzdeki günlerde deneyimleme fırsatı verecek. Yeni setle ilgili tüm ayrıntılar için takipte kalın!

Related Posts

Bilim adamları imkansız denilen zaman kristalini gerçeğe dönüştürdü

Geleneksel kristaller, atomların uzayda düzenli bir yapı oluşturmasıyla bilinir. Nobel ödüllü fizikçi Frank Wilczek’in 2012’de ortaya attığı fikir ise bu düzenin zaman boyutunda da tekrarlanabileceği yönündeydi. Wilczek’in “zaman kristali” konsepti …

Bilim dünyasına damga vuran deney! Casus arılar gerçek oldu

Çinli araştırmacılar tarafından arıların beyinlerine yerleştirilen küçük cihazlar sayesinde, arilar sibernetik organizmalar haline dönüştürüldü. arıların sırtına konumlandırılan ve küçük iğneler aracılığıyla doğrudan beyine bağlanılabilen bir …

Bilim dünyası alarmda, Dünya’nın dönüş hızında anormallik var: 9 Temmuz 2025, tarihin en kısa günü oldu

9 Temmuz 2025, bilim dünyasını şaşkına çevirdi. Dünya’nın dönüş süresi ortalamadan 1,6 milisaniye daha kısa olacak. Peki bu ne anlama geliyor? Dünya neden daha hızlı dönüyor? Bilim insanlarının açıklamalarıyla en kısa günün sırları haberimizde.

500 bin yıllık göçün sırrı çözüldü

Modern insanın (homo sapiens) yaklaşık 50 bin yıl önce Afrika’dan çıkıp tüm dünyaya yayılması, bilim insanları için uzun süredir gizemini koruyan bir konuydu. Yeni bir araştırma, ekolojik esnekliğin bu büyük göçün neden başarılı olduğunu açıklayabilecek önemli bir ipucu olduğunu söylüyor.

iPhone alarmları güncelleniyor: İşe geç kalmak kolaylaşacak

Apple, iOS 26 ile alarm uygulamasında uzun süredir beklenen özelliği nihayet kullanıma sunuyor. Erteleme süresi artık kullanıcı tercihine göre ayarlanabilecek.

Instagram’dan kullanıcılara 4 büyük yenilik

Instagram, uzun süredir kullanıcıların talep ettiği bazı önemli özellikleri hayata geçirdiğini duyurdu.