Nureddin Yıldız’ı protesto eden öğrenciler hakkında flaş gelişme

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri Tutuklamadan Sonra Tahliye Edildi

Boğaziçi Üniversitesi’nde Nureddin Yıldız protestoları sırasında tutuklanan 5 öğrenci, Tahliye kararı ile özgürlüklerine kavuştular.

Anne Baba Dayanışma Ağı, tahliye kararını sosyal medya hesaplarından duyurarak, “Nurettin Yıldız protestoları sonrasında cezaevine giren Boğaziçi öğrencilerimiz için sevindirici bir gelişme yaşandı. Çocuklarımız artık serbest. Silivri’de diğer öğrencilerimizin de tahliye haberini bekliyoruz” dedi.

Protestolar sırasında 6 öğrenci tutuklanmış, ancak öğrencilerden Sinemis Zülal 16 Mayıs’ta serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Fransa’da “Suriye” zirvesi: 6 maddede uzlaşıldı

ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot ve Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Paris’te görüşme gerçekleştirdi.

MHP’den ‘üniter devlet’ mesajı: ‘Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları’nın ilki Erzurum’da yapılacak

MHP’den ‘üniter devlet’ mesajı: ‘Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları’nın ilki Erzurum’da yapılacak

Gazetecilerden İsrail’e çağrı: “Açlıkla karşı karşıyayız”

Reuters, AFP, AP ve BBC News, Gazze’deki gazetecilerin giriş çıkışına izin verilmesi ve bölgeye insani yardımın ulaştırılması için çağrı metni yayınladı.

İstanbul’da doğalgaz aranacak: Bazı araziler için el koyma kararı alındı

Cezaeviyle sık sık gündeme gelen Silivri bu kez doğalgaz projesiyle tartışılıyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Trakya’daki iki doğalgaz kuyusunu birbirine bağlayacak boru hattı için Silivri’de acil kamulaştırma kararı alındı.

Gözde turizm merkezinin birkaç günlük suyu kaldı

İzmir’de beklenen yağışların gerçekleşmemesi nedeniyle barajlardaki doluluk oranları alarm seviyesine geldi. Ünlü tatil merkezi Çeşme’nin içme suyunu karşılayan Kutlu Aktaş Barajı’nda aktif doluluk yüzde 4,41 olarak ölçüldü.

AKP’li belediyeden tarihi yapıya ihanet

Gaziantep’te tarihi ve kültürel dokunun ticari ranta kurban edilmesine bir yenisi daha eklendi. 1892 yılında Valide Meryem Kilisesi olarak inşa edilen, daha sonra camiye çevrilen Kurtuluş Camii’nin hemen yanında yer alan ve dönemin papazı için yapılan ev, restorana dönüştürüldü. Üstelik bu dönüşüme Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de resmen onay verdi.