Kansere yakalandığını açıklamıştı! Nursel Ergin en zor anlarını paylaştı

Nursel Ergin: Kanserle Mücadelesini Anlattı, Yeni Yemek Programıyla Ekranlara Dönüyor

Nursel Ergin, 2007 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla tanındı ve uzun bir süre Gelinim Mutfakta programını sunuyordu. Ancak Ergin, programdan ani bir şekilde ayrıldı ve uzun bir süre kameralardan uzak kaldı. Sonradan ortaya çıkan bilgilere göre, Ergin 8 ay boyunca meme ve rahim kanseri ile mücadele etmiş.

“İyiki Kanser Olmuşum” Dedi

Nursel Ergin, YouTube’da Yasemince İtiraflar programına katılarak “Önce rahim kanseri oldum, rahmim alındı. Sonra doktor bana ‘Üçüncü evre metastaz yapmış bir meme kanseri var’ dedi. Bana çok haksızlık yapıldı. Kendimi çok yıprattım. Çok yanlışmış…. Şükreden insan kanser olduğu için? Ediyormuş! İyi ki kanser oldum. Hala saçım yok, peruk takıyorum. Kendimle yüzleşmek beni hala şok ediyor. Aslında, açıklamalarımı yavaş yavaş paylaşmayı düşünüyorum. Kendime bir kere daha hayran kaldım. En dip noktaya indiğim yer, gerçekten yeniden doğuşummuş meğer” sözleriyle zorlu süreci anlattı.

“Bu Anı Asla Unutmayacağım”

Kanserle verdiği zorlu bir mücadele sonrasında Ergin, sosyal medya hesabından yaşadıklarını paylaşmaya devam ediyor. Kemoterapi dönemine ait paylaşımlarda bulunan Nursel Ergin, son olarak ağlayarak saçlarını kazıttığı anları paylaşarak “Bu anı asla unutmayacağım” dedi.

Nursel Ergin, kendisine kanserle mücadele eden birçok hastadan mesaj aldığını belirterek “Güç sizde, güçlü olun” mesajını iletti.

Yeniden Yemek Programı Sunacak

“Öleceğimi düşündüm, hayat enerjimin tükeneceğini düşündüm. Ama hayatın ne kadar güzel olduğunu gördüm. Gerçekten çok güçlüymüşüm” diyen Ergin, ayrıca yeni bir yemek programıyla ekranlara dönüyor.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Related Posts

Ereksiyon Problemi Nedir?

Ereksiyon Problemi Neden Olur, Ereksiyon Sorunu Erkeklerde Ne Gibi Psikolojik Sorunlara Yol Açar?

Kelime kaybıyla başlıyor! Sessiz tehdit: Primer Progressif Afazi

Primer Progresif Afazi’nin (PPA), Alzheimer hastalığı gibi diğer demans türlerinden farklı olarak, başlangıçta sadece dil işlevlerini etkilediğini aktaran Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı, nadir görülen nörolojik hastalığın belirtileri, tanı süreci ve hastaya yaklaşım yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Uzman uyardı: ‘Merdiven altı’ zayıflama iğneleri tehlike saçıyor

Diyabetle mücadele ve diyete dirençli obezite tedavisinde kullanılmak üzere reçete edilmesi gereken ve halk arasında zayıflama iğnesi olarak bilinen diyabet iğnelerinin kontrolsüz kullanımı tehlike saçıyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Gönen, soğuk zincirde muhafaza gerektiren bu iğnelerin merdiven altı satışının ABD’de yüzde 60’lara ulaştığını, ülkemizde de kontrolsüz bir şekilde kullanımının son dönemde büyük oranda arttığını kaydetti.

HIV tedavisinde devrim niteliğinde yöntem: ‘Hepimizi şaşkına çevirdi’

Avustralya’daki bilim insanları, HIV’in bağışıklık sistemi ve ilaçlardan gizlendiği beyaz kan hücrelerinde görünür hale getirilmesini sağlayan devrim niteliğinde bir yöntem geliştirdi. Melbourne’deki Peter Doherty Enfeksiyon ve Bağışıklık Enstitüsü’nde yürütülen çalışma, HIV tedavisinde umut vaat eden bir adım olarak değerlendiriliyor.

Günlük et tüketimi 100-150 gram olmalı! ‘Eti kavurma değil, haşlama yiyin’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Öksürük sesinden üretti: Ne işe yaradığı gündem oldu

Hitit Üniversitesi’nde farklı alanlardan uzmanların işbirliğiyle geliştirilen yazılım, KOAH, astım, bronşit, üst solunum yolu hastalıkları, zatürre, reflü gibi hastalıklar ile sağlıklı öksürüğü yüzde 91 başarı oranıyla tespit edebiliyor. Hitit Üniversitesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Emre Demir, “Projenin üçüncü aşamasında, cep telefonuyla kaydedilecek öksürük sesiyle kişinin kendisine doğrudan solunum yolu tanısı koyacağı bir mobil uygulama geliştirmek istiyoruz” dedi.